Bouclé Cuddly Soft Premium, Milano...
Bouclé Cuddly Soft Premium, Milano...
Bouclé Cuddly Soft Premium, Milano...
Bouclé Cuddly Soft Premium, Milano...
Bouclé Cuddly Soft Premium, Milano...

Bouclé Cuddly Soft Premium, Milano Béžový Potahová látka Plyšové látky Šicí látky Nábytkové látky odolné vůči UV

ABRIAMO03
Skladem
423,00 Kč
S DPH Dodací lhůta 4-5 pracovní dny

1 ks = 1 běžný metr (role má šířku 1,42m )

PERFEKTNÍ METROVÉ LÁTKY PRO KAŽDÉHO NADŠENCE ŠITÍ: Je šití a ruční práce vaším koníčkem? Pak pro vás máme dokonalé řešení: útulné měkké tkaniny prodávané v metráži, jemné jako plyš, přesto trvanlivé a odolné proti roztržení. Naše dekorativní, sametově hebká a velmi jemná bouclé látka je vyrobena z PES, což výrazně zvyšuje životnost a odolnost látky proti roztržení.

ODOLNÉ A ŠETRNÉ KE ZVÍŘATŮM: naše vysoce kvalitní zboží se vyznačuje výjimečně měkkou strukturou. Látka se vzhledem bouclé umožňuje rozmanité využití. Jsou přátelští k domácím mazlíčkům. Psí nebo kočičí chlupy snadno odstraníte ručně. Naše zahradní zboží má certifikát OEKO-TEX.

PRODÁVÁME PO METROVÝCH PLATNÁCH: Naše prémiové látky se prodávají na metráž, tj. V. 1ks = 1m x 1,42m, 5ks = 5m x 1,42m atd. Naše látky jsou střiženy z role látky. Pokud je objednáno více kusů v jedné barvě, bude odeslána jedna souvislá délka. Praktické řešení pro ty, kteří si cení pohodlí – vy se rozhodnete, kolik metrů materiálu potřebujete, a my se postaráme o zbytek!

ODOLNOST PROTI ODĚRU 45 000 OTÁČEK: Výrobek je těžko hořlavý. Prošel testem cigaret (EN 1021-1). Naše šicí látky jsou vhodné i pro začátečníky, protože se s nimi velmi snadno pracuje: stříhání a šití. Plyšová látka je velmi měkká, ale odolná, takže se skvěle hodí jako nábytková látka na potahy na židle, měkké polštáře, přehozy a přehozy.

ℹ️ TECHNICKÉ ÚDAJE: Materiál: 100% PES, gramáž: 580 g/m² ± 5 %, šířka role: 142 cm ± 2 cm. Materiál je odolný vůči UV záření: 6. Výrobek je pečlivě složen a zabalen, aby se při přepravě nepomačkal. Lze jej prát v pračce na 30 stupňů. Nedoporučuje se používat bělidla nebo jiné agresivní chemikálie.

- Barvy nemusí plně odpovídat skutečnosti, odchylky jsou způsobeny nesprávnou kalibrací monitoru.

Hmotnost
580 G/M² ± 5%
Test oděruvzdornosti Martindale
45 000
Složení
100% PES
Barva
Béžový
Šířka
142 cm
Zadní část
Polyesterová pletenina
Povrch
Bouclé
Látka
Polyesterové látky
Samozhášivá
Ano
100 ks
Žádné recenze
Product added to wishlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.